Kedves Olvasó!
Mint rendszeres utazó, sok útikönyvet fogtam már a kezemben, de ez a mostani minden eddigitől eltér. Hiszen nem egyszerűen csak végigvezet bennünket egy adott út mentén Szentendre történelmi belvárosában, hanem hagyja, hogy minden válaszútnál a saját döntéseink vezessenek minket tovább. Teszi mindezt úgy, hogy egy percre sem engedi el közben a kezünket. Ennek köszönhetően szentendrei kalandtúránk végén nemcsak új ismeretekkel és élményekkel leszünk gazdagabbak, hanem egy kis meglepetés is vár mindazokra, akik végigjárják a saját útjukat.
Kalandra fel!

Gyürk Dorottya
Szentendre város
kulturális alpolgármestere

Szentendre ódon falai, titokzatos sikátorai annyi felfedeznivalót, annyi izgalmas helyet rejtenek, hogy valódi kalandjáték mindet végigjárni!
Másik Zsófi interaktív útikönyve szentendreieknek kötelező, vendégeknek jó szívvel ajánlható: áttekinthető, információban gazdag, ugyanakkor igazi esztétikai élmény.

Nyulas Ágnes
Cerkabella Kiadó
Szentendre

Mivel ez a könyv jó lehetőséget kínál arra, hogy a városban tett séták igazi felejthetetlen élménnyé váljanak, bátran ajánljuk mindazoknak, akik valóban kíváncsiak Szentendrére, és nem mellesleg bíznak a megérzéseikben. Nem túlzás, ha azt mondom, hogy a 21. század új generációs útikönyvét köszönthetjük benne, amely – szakítva minden korábbi hagyománnyal – teljesen új szemszögből közelít nemcsak a témához, de hozzánk, a séta résztvevőihez is.

Hidegkuti Dorottya
turisztikai vezető

MÁSIK ZSÓFI építész, grafikus.
Családja három generációval ezelőtt érkezett Szentendrére, maga pedig tíz éve költözött a városba.
Munkái során folyamatosan új és izgalmas lehetőségek után kutat, egyedi vizuális megoldásokon töri a fejét.
Könyve elkészítésekor maximális figyelmet fordított arra, hogy ne csak a „csomagolás”, de a tartalom is igazán kreatív legyen.
Ennek köszönhető, hogy Szentendréről végül egy olyan egyedi ifjúsági útikönyv születhetett, amely az ismeretátadást a játékkönyvekből jól ismert interaktív formába önti.